Parketgroep Nederland

Parketgroep Nederland, Wel zo zeker

ParketGroep Nederland bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche, met in totaal ruim 25 showrooms verdeeld over heel Nederland. Showrooms met tientallen vloeren en evenzoveel verschillende mogelijkheden rond behandeling en afwerking. Traditioneel massief en multiplank, maar ook kurk, laminaat en bijvoorbeeld PVC vloeren. De leden delen kennis en ervaring en kopen gezamenlijk in, zodat ze een gunstige prijsstelling kunnen bieden. Tevens biedt men exclusieve producten onder de naam “Nederland collectie”. De bij ParketGroep Nederland aangesloten leden voldoen aan strenge eisen en normen. Ze hebben het kennis- en adviesniveau in huis om u te helpen die vloer te kiezen die in alle opzichten bij u past. En de vakmensen in dienst om uw vloer ook perfect te plaatsen.

 

Salland Parket is lid van Parketgroep Nederland

 

De zekerheid van de ParketGroep Nederland samengevat:

 • Gegarandeerd deskundig, vakbekwaam en objectief advies
 • Uitstekende begeleiding van A tot Z zoals vochtmeting en inmeten op locatie
 • Gegarandeerde kwaliteit materiaal , perfecte montage en juiste vloerbehandeling
 • Bedrijven zijn allemaal aangesloten bij erkende branche vereniging
 • Conformeren ons aan uitspraken stichting Geschillencommissies in Den Haag
 • Gegarandeerde prijs-/ kwaliteit verhouding, u betaald nooit te veel
 • Uitstekende nazorg door landelijke dekking en compleet assortiment onderhoudsmiddelen
 • Erkend schadeherstel , partner van diverse verzekeringsmaatschappijen
 • Uitgebreid en volledig niet merk gebonden assortiment .
 • Exclusieve collectie vloeren onder de naam “Nederland collectie”
 • Gaat er iets niet volgens afspraak, dan maken wij het snel in orde

Wilt u meer lezen over Parketgroep Nederland? Download dan hier de Parketvisie brochure

Vakmensen met passie

Onze ervaren parketadviseurs kunnen u precies vertellen wat de beste vloer voor uw eigen situatie is. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden geven wij u het beste advies.
Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het comfort van vloerverwarming en -koeling optimaal met een houten vloer is te combineren. Hierbij houden wij rekening met nat- of droogbouwsystemen, als hoofd- of bijverwarming, houtsoort en afwerking, legsysteem en type ondervloer, zwevend of gelijmd …er komt heel wat kijken bij een goed onderbouwd vloeradvies in combinatie met vloerverwarming.
Een warm gevoel !

Voor het juiste advies bezoeken wij u graag thuis, om terplekke huidige situatie te beoordelen en de vloer na te meten op vlakheid en vochtigheidsgraad. Tevens meten wij exact de gewenste vloer op, om zo de juiste offerte te kunnen geven.
Als de vloer geleverd is, zorgen onze parketleggers voor een perfecte installatie van uw vloer. Ook hier werken we alleen met vakmensen, die geschoold zijn in alle aspecten van het ambacht parketleggen.Het hele traject van een nieuwe vloer hebben we van A tot Z in eigen hand. Wel zo zeker !

Een warm gevoel

Vanaf het eerste moment dat u bij ons langs komt zorgen wij voor een perfecte begeleiding. Vanuit uw woonwensen adviseren wij de beste vloer in de juiste kleur en met een perfecte afwerking.En als we daarvoor bij u langs moeten komen, dan doen we dat graag.
Onder het genot van een lekkere kop koffie gaan we met u in gesprek over de woonwensen en de huidige woonsituatie. Op basis hiervan laten wij u een aantal mogelijkheden in de showroom zien en komen we uiteindelijk tot het beste advies voor een nieuwe vloer.
Afhankelijk van uw wensen zorgen we er daarna voor dat de vloer in de ideale kleur wordt uitgevoerd en perfect wordt geïnstalleerd.
Voor een optimaal woongenot !

Kijk voor meer informatie over onze winkels op :  https://parketgroep.nl