Onderhoud maakt het verschil

eiken parket

Hout moet je intensief onderhouden en schuren…

Een vloer houdt u ’t liefst zo lang mogelijk mooi. Goed onderhoud draagt daaraan bij. Maar dat betekent echt niet dat u heel vaak onderhoud moet plegen. Vaak volstaan één of twee kleine beurten per jaar. En wilt u dat niet en heeft u de houten vloer het liefst helemaal onderhoudsvrij, dan kiest u toch gewoon voor onze speciale topcoating. De levensverwachting daarvan is minimaal 10 jaar. De vloer krijgt dan een nagenoeg onzichtbare pantserlaag die de kleur en warmte ongemoeid laat. Stofzuigen en dweilen volstaan.

Op basis van uw wensen, leefwijze en vloertype, adviseren wij u graag over de juiste bescherming van uw vloer. Onderhoudsvrij, of met jaarlijks een beetje aandacht. Net wat u wenst.

Vroeger was er slechts één keuze en moest een vloer jaarlijks van een nieuwe waslaag of olie worden voorzien. De bescherming van vloeren heeft zich echter in de loop der jaren sterk ontwikkeld, waardoor we nu zelfs onderhoudsvrije houten vloeren kunnen leveren.

Natuurolieën, die verkrijgbaar zijn in mooie tinten en kleuren, geven hout een goede bescherming en vragen eens in de paar jaar om een nieuwe behandeling. Voor wie dat teveel vindt, bestaan er lakken, die een vrijwel onzichtbare beschermingslaag over uw vloer vormen. Sommige lakken maken uw vloer tot wel tien jaar onderhoudsvrij.

Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie die hoort bij het type vloer. Salland Parket is bovendien een CBW-erkende winkel, waardoor u profiteert van de overkoepelende garanties van het CBW.

Bij CBW-erkende winkels krijgt u net even meer zekerheid dan bij andere woonwinkels. CBW-erkende winkels hebben namelijk de gezamenlijke stelling dat afspraken als woonbranche worden nagekomen. Bij conflicten, faillissement of andere onvoorziene gebeurtenissen, nemen winkels de aansprakelijkheid over van de getroffen winkel. Zo blijft uw garantie dus altijd geldig.

(Afbeelding links is van Parky, Essence Oak) © Decospan

Bestel uw onderhoudsproducten

Polish mat

€ 29.95 per fles

Polish

€ 21.95 per fles

Remover

€ 25.95 per fles

Reiniger

€ 13.50 per fles

Laminaat reiniger

€ 13.95 per fles

Intensief reiniger

€ 28.95 per can

Wax & clean

€ 17.95 per can

Onderhoudswas vloeibaar blank

€ 29.95 per blik

Onderhoudswas vloeibaar wit

€ 29.95 per blik

Oil protector pure

€ 37.95 per blik

Oil protector white

€ 37.95 per blik

Wax remover

€ 32.95 per blik

Monocoat Soap

€ 22.65 per fles

Monocoat refresh spray

€ 37.05 per fles
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wanneer wij uw bestelling binnen hebben ontvangt u de factuur per mail. Binnen 2-3 werkdagen verzenden wij uw bestelling.

Uw bestelling

Selecteer eerst producten
Subtotaal € 0
BTW (21%) € 0
Gratis
Totaal 0

Een vloer die extra aandacht krijgt bij het leggen, zal u wellicht in eerste instantie niet opmerken. Wanneer u echter even langer kijkt, ziet u het verschil. Naadloze overgangen, perfecte lijnen en precisie maken het verschil tussen mooi en prachtig.

Emma Peters
Emma Peters Vloerspecialist Salland Parket
Benieuwd
naar de mogelijkheden?

We helpen u graag verder! Maak een afspraak in onze showroom.