Assortiment

Bent u benieuwd naar wat het assortiment van Salland Parket te bieden heeft? Kom dan voor het uitgebreide assortiment langs in onze toonzaal te Deventer en wij tonen u ons bijzonder breed en actueel assortiment.

Op onze website proberen wij u een gedeelte van de collectie te tonen; in de winkel is het assortiment ruimer en completer. Daarnaast is het prettiger om persoonlijk kennis te maken, uw wensen te inventariseren en aan de hand daarvan u de mogelijkheden te laten zien. De vaak grote borden spreken altijd meer tot de verbeelding dan het plaatje op de website.

Onderstaand vindt u een gedeelte van ons assortiment. Naast ons uitgebreide assortiment aan nieuwe vloeren, kunnen wij wellicht uw huidige parketvloer ook renoveren. En heeft u bij het uitzoeken van een nieuwe vloer ook aan uw huidige trap gedacht? Past dit nog in één lijn met uw nieuwe vloer en de rest van uw woning? Voor houten traprenovaties bent u bij ons ook aan het goede adres!

Voor uitgebreide informatie hopen wij u te mogen begroeten in één van onze winkels. Of het om een houten vloer met al zijn mogelijke variaties gaat, om een laminaatvloer, kurkvloer of pvc vloer, de koffie staat klaar en het advies is altijd eerlijk en oprecht!