Over

Salland Parket is een van de oudste en meest toonaangevende parketbedrijven van Nederland.

Sinds 1981 bieden wij kwaliteit en service.
Salland Parket behoort tot de grootste parketbedrijven van Nederland, met een grote groep eigen parketteurs.
Wij zijn daarom niet alleen een geschikte partner voor consumenten, maar ook voor de projectmarkt.
Op onze referentielijst pronken o.a. De Nederlandse Overheid, het Koninklijk Huis, Douwe Egberts, Rabobank en diverse andere grote ondernemingen.

Certificering en erkenningen

Salland Parket is aangesloten bij Parketgroep Nederland, een collectief van ruim 25 parketspeciaalzaken verspreid over heel Nederland. Parketgroep Nederland is een degelijke organisatie die strenge eisen aan haar leden stelt. Alleen bedrijven die voldoen aan de hoge normen van Parketgroep Nederland en beschikken over jarenlange ervaring in het parketvak kunnen zich aansluiten.

Parketgroep Nederland waakt over onze kwaliteit en zorgt voor opleidingen, trainingen, interessante acties en marketingondersteuning. De leden van de Parketgroep Nederland kopen gezamenlijk in. Hierdoor hebben wij de scherpste inkoopcondities en daar daar plukt u de vruchten van!

Hoewel wij altijd streven naar een tevreden klant, kan het zijn dat er ergens in het traject iets mis gaat.
Mocht hierdoor tussen u en ons toch een meningsverschil ontstaan, dan kunt u dit aan Parketgroep Nederland voorleggen. Zij zal altijd zoeken naar een passende oplossing!

Lees meer op…:

http://parketgroep.nl

Met een lid van Parketgroep Nederland in zee gaan betekent zekerheid:

  • Zekerheid dat u een kwaliteitsvloer koopt en de vloer krijgt die bij u past.
  • Zekerheid dat de vloer perfect wordt geplaatst.
  • Zekerheid dat u een eerlijke prijs betaalt.
  • Zekerheid die alleen een CBW-erkend bedrijf u biedt.

http://cbwmitex.nl/

VCA certificering

Sinds 2001 is Salland Parket VCA gecertificeerd. Dit betekent dat wij ook een uitermate betrouwbare en vakkundige partner zijn voor alle professionele opdrachtgevers. Een veilig gevoel…

VOS richtlijn voor lijmen en lakken.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid door leveranciers te selecteren die voldoen aan de VOS-NORM. Deze producten zijn technisch doorontwikkeld en meestal hoogwaardiger dan voorlopers.

Er is echter nog altijd veel vraag naar de oude “verboden producten”. Hiermee bedoelt men oplosmiddelhoudende lakken, lijmen etc. Klanten denken vaak dat deze beter zijn dan actuele producten, dit is een groot misverstand! De huidige producten zijn doorontwikkeld en daardoor vaak veel hoogwaardiger dan de voorlopers. Enkel voor renovatieprojecten kan onder scherpe voorwaarden een oplosmiddelhoudend product worden toegepast. Niet omdat dit beter is, maar enkel omdat het in lijn is met de oorspronkelijke opbouw zoals bij monumentale panden.