Wandbekleding

20160121_163704_resizedOok muren zijn belangrijk in een inrichting en soms wil je wel eens wat anders dan behang of schilderwerk. Salland Parket heeft een mooie oplossing die een smaakvol en exclusief is.

Kops hout of op maat gezaagde houten blokjes worden samengevoegd tot tegels die een nieuwe wandbekleding vormen. Omdat het effect zo belangrijk is, is de overgang tussen de verschillende blokken en tegels onzichtbaar, net zoals de bevestiging aan de wand. Hoeken en neuzen worden in detail afgewerkt.

Het idee lijkt heel simpel, maar het komt op een perfecte uitvoering aan die Salland Parket garandeert.

Het resultaat is prachtig en hoewel enigszins aanleunt bij een stenen wandbekleding, is het totaaleffect toch helemaal anders. Alleen met hout kan deze aparte uitstraling verkregen worden en vormt uw wand een bijzonder interieurelement dat volledig in zijn omgeving past en er tegelijk in opgaat. Natuurlijk waken wij er over dat uw wand smaakvol op uw parketvloer of op andere bestaande elementen wordt afgestemd.

In onze showroom te Deventer hebben wij een wand bekleed met gezaagde houten blokjes. Kom langs om het te bekijken en neem is een keer wat anders dan behang of verf.