Traprenovatie

Geef uw trap een ander aanzien !

Make-overs, metamorfoses, restyling etc., u kunt het zo gek niet verzinnen of er worden complete televisieprogramma’s en tijdschriften mee volgeschreven.

Houten vloeren zijn erg in en als het maar even kan ook graag buiten op het terras. het is echter opvallend dat de trap niet altijd aan bod komt, terwijl dit een van de meest intensief belopen delen van uw huis is. En elke keer dat u naar boven loopt kijkt u er ongemerkt tegenaan. Vrijwel geen enkele trede heeft dezelfde vorm, u krijgt met veel hoekjes en schuine kanten te maken en vaak zit er ook nog een vervelende draai in de trap. Het nodigt allemaal niet uit tot een gedegen aanpak en de trap wordt daardoor vaak als sluitpost gezien.

Eventueel uitgesleten treden of zelfs de hele trap vernieuwen is geen optie en u wilt toch eigenlijk wel dat de trap ‘meeloopt’ met de overige, vaak houten vloerbedekking die u inmiddels in huis heeft liggen.

Dat kan tegenwoordig! Wij kunnen uw trap op een doelmatige en relatief eenvoudige manier bekleden met eikenhouten renovatietreden. De treden zijn standaard voorzien van een rubberen antislipstrip, waardoor uitglijden voorkomen wordt. Indien gewenst kunnen ook de opstaande delen, de stootborden in hetzelfde materiaal wordt afgewerkt. En, bij dit renovatiesysteem kunnen wij elke gewenste kleur en afwerking toepassen, waardoor uw trap qua uitstraling uitsteken past bij de rest van uw interieur!

Vraag ons eens om een vrijblijvende offerte en de prijs (en zeker het resultaat!) zal u verrassen !